CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

iskola előkészítő brumisuli csúcstámadásSzolidaritás és fenntarthatóság?

Mindannyiuk feladata. Mi is keressük, hogyan tehetünk egy-egy újabb lépést egy szolidárisabb és fenntarthatóbb világ felé.

Most itt tartunk:

– Játékaink tartósak, kiváló minőségűek, hogy sokáig, boldogan játszhassatok velük;

– Csomagolásaink környezetbarátok, felesleges kémiai terhelést okozó festék színezékek nélkül. A szállításhoz használt dobozaink újrahasznosítottak;

– Fejlesztő társasjátékainkat – amikor már kinőttétek – készek vagyunk visszavásárolni tőled. Amennyiben hiánytalanul megvannak a belső tartalmak (akár a játék doboza nélkül is) személyes átvétellel visszavásároljuk a játékokat darabját 500 Ft-ért. Hiány esetén is átveszünk, de ellenérték nélkül, hiszen ekkor nekünk kell a hiányzó elemeket utángyártanunk. A visszavásárolt játékokat rászoruló gyermekeknek, tanodáknak, vidéki óvodáknak juttatjuk el ingyenesen.

– További ötleted volna? Nagyon örülünk! Kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@csucstamadas.hu emailcímen.

iskola előkészítő brumisuli csúcstámadás

Szolidaritás és fenntarthatóság?

Mindannyiuk feladata. Mi is keressük, hogyan tehetünk egy-egy újabb lépést egy szolidárisabb és fenntarthatóbb világ felé.

Most itt tartunk:

Játékaink tartósak, kiváló minőségűek, hogy sokáig, boldogan játszhassatok velük;

Csomagolásaink környezetbarátok, felesleges kémiai terhelést okozó festék színezékek nélkül. A szállításhoz használt dobozaink újrahasznosítottak;

Fejlesztő társasjátékainkat – amikor már kinőttétek – készek vagyunk visszavásárolni tőled. Amennyiben hiánytalanul megvannak a belső tartalmak (akár a játék doboza nélkül is) személyes átvétellel visszavásároljuk a játékokat darabját 500 Ft-ért. Hiány esetén is átveszünk, de ellenérték nélkül, hiszen ekkor nekünk kell a hiányzó elemeket utángyártanunk. A visszavásárolt játékokat rászoruló gyermekeknek, tanodáknak, vidéki óvodáknak juttatjuk el ingyenesen.

További ötleted volna?

Nagyon örülünk!
Kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@csucstamadas.hu emailcímen.