CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Csúcstámadás Program - 2 db videó kipróbálásra

Akciónk keretében INGYENESEN kipróbálhattok két videót a Csúcstámadás Otthoni Iskolaelőkészítő Programból. Így gyorsan és költségek nélkül kiderül, hogy tetszik-e, követhető-e gyermeked számára, szívesen csatlakoznátok-e a teljes programhoz.

A 100 alkalmas program a teljes értelmi és érzelmi iskolaérettséget lefedi rengeteg ujjtornával, kézművességgel, mesékkel, találós kérdésekkel, anyanyelvi és logikai fejlesztéssel.  

990 Ft Ft

Termékleírás

Kipróbálnád otthoni iskola előkészítő programunkat?

Nagyszerű! Most ingyen kipróbálhatod! Akciónk keretében két videót megnézhettek, így gyorsan kiderül, hogy tetszik-e, követhető-e gyermeked számára, szívesen csatlakoznátok-e a teljes programhoz.

A teljes program majd 100 db tevékenykedtető videót tartalmaz egy éves hozzáféréssel. Ez a próbacsomag 30 napig biztosít hozzáférést két videóhoz.

Miért jó ez a Program?

100 alkalmas, tevékenykedtető programunkkal felkészítjük gyermeked a kudarcmentes iskolakezdésre! A teljes iskola érettséget lefedő programunk nagy hangsúlyt fektet a finom-motorikai, logikai, anyanyelvi, idegrendszeri, érzelmi intelligencia és reziliencia fejlesztésére, egyéni tempóban!

Gyermeked nézi, és együtt csinálja majd velünk a 100 db 15-20 perces videót. Nincs szükség szülői közreműködésre.  A videókban élőben, közelről mutatjuk a feladatokat. Gyermeked így velünk és Brumi macival kézműveskedik (gyurmázik, ollót használ…), ujjtornázik, mesét hallgat és értelmez… A feladatokat 5-10 másodperces mackós animáció vezeti fel és zárja le, segítve a figyelem fenntartását, dicsérve a résztvevő gyermeket. A Csúcstámadás ezzel a programmal ötvözi a szülői erőltetés nélküli, színvonalas felkészítést az otthon biztonságával. Továbbá szülőként még kompetensebbé tesz gyermeked képességeinek fejlesztése terén. Hiszen ha a szülő is bekapcsolódik, megnézi a program videóit, beleivódik az a látásmód, hogyan lehet matematikai és anyanyelvi fejlesztő játékká varázsolni bármilyen közös játékot.

A Programhoz egy éves hozzáférést biztosítunk tárhelyünkön. A videók megállíthatók, újra és újra megnézhetők!

Mindez fejlesztésenként csak 299 Ft-ért.

A Program teljes ára megfelel más fejlesztő központok egyhavi díjának. Gondolj bele, itt egy 10 hónapos programot kapsz, amelyet rugalmas időbeosztással végezhet gyermeked, utazási idő, kényelmetlenség, kontaktszám és plusz költségek nélkül.

Miért ilyen olcsó? Hogy minél több gyermek bekapcsolódhasson! Hiszen a járványidőszak miatt sokan ragadtak otthon rövidebb-hosszabb időszakra, akiknek különösen nehéz így felkészülni az iskolára. Sok család küzd anyagi nehézségekkel a vírus gazdasági következményei miatt. Mi abban segítünk, amiben tudunk, áraink ezért kedvezőek. Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak gyermekei számára ingyenes csatlakozási lehetőséget ajándékoztunk. Nagycsaládosoknak 10% kedvezményt nyújtunk folyamatosan! Az a célunk, hogy minden gyerkőc felkészülten kezdhesse az iskolát a körülmények ellenére!

A teljes Programhoz szükséged lesz a webshopunkban kapható Eszközkészletre, amelyet a Program megvásárlásakor ingyen biztosítunk! Ezen felül neked pluszban csak egy-egy A4-es fehér lapot kell majd hozzátenned.

Összesen 12 képességterületet fejlesztünk a teljes iskolaérettségért!

 1. Finommotorika (Eszköztárunkban minden hozzávalót megtalálsz majd, gyurmát, zseníliadrótot, pompomot, ceruzákat, ollót, csipeszt stb.)
 2. Logikai készségek (Ne félj, nem hagyjuk a végére! Az egész programot végigkíséri a logikai és matematikai készségek fejlesztése, hogy megelőzhessük a tanulási zavarokat és magabiztosan indulhasson a matek óra!)
 3. Mozgás és speciális ujjtornák (Meglepődsz majd, mennyit segítenek ezek a gyakorlatok!)
 4. Sorrendiség, azaz szerialitás (Alapvető készség, ami könnyen tanulható, viszont nélküle könnyen elbukható az iskolaérettségi vizsgálat! Játékosan magyarázunk, hogy minden “másképp gondolkodó” gyermek is ráérezzen.)
 5. Anyanyelvi készségek (Szövegértés, kornak megfelelő tájékozottság, fonetikai gyakorlatok, szótagolás… mindaz, ami a sikeres olvasás tanuláshoz elengedhetetlen!)
 6. Testséma, irányok (Másképp hogyan menne az olvasás és az írás balról jobbra?)
 7. Memória-fejlesztés (A rövid és középtávú memória fejlesztése segíti majd az iskolai információk eltárolását, a tanulás folyamatát. Mesékkel és mesék feldolgozásával fejlesztjük a verbális memóriát.)
 8. Idegrendszeri érés aktiválása (Ez az egyik legfontosabb teendő az iskolakezdés előtt!)
 9. Feladattartás és figyelem (Bátran ajánljuk a programot figyelemzavaros gyermekeknek is. Az egyes videók csak maximum 20 percesek, jól követhető struktúrában, tagoltan, változatos feladatokkal)
 10. Alapvető tájékozottság (Visszatérő kérdés az iskola érettségi vizsgálatokon, mert az alapvető tájékozottság fontos jele az érettségnek.)
 11. Érzelmi intelligencia (Mert az iskola nem csak a tanulásról szól! Beilleszkedni egy új közösségbe, új szabályok közé, nem lesz egyszerű! Segítünk, hogy gyermeked boldoguljon a suliban, ki tudja fejezni érzéseit, el merje mondani, ha valami bántja őt, ha problémája van stb.)
 12. Reziliencia és megküzdési stratégiák (Félelem, szorongás, folyton változó körülmények és élethelyzetek? A reziliencia a rugalmasság és alkalmazkodás képessége, amelyre gyermekeinknek is szüksége van, egyre inkább! Hatékony gyermekpszichológiai módszerekkel segítünk ebben.)

A program résztvevői számára folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk, hogy bármely felmerülő kérdésben segíthessünk.

A termék megrendelésével hozzájárulsz adataid kezeléséhez, hogy megküldhessük neked a belépési jogot a Programhoz, valamint értesíthessünk új termékeinkről, kedvezményekről. Harmadik félnek természetesen nem továbbítjuk adataid. Amennyiben nem kérsz tőlünk további információt, ezt a lehetőséget emailben bármikor lemondhatod.
Egyedülálló módon, mi szakszolgálatoknak is ezen a kedvezményes áron kínáljuk a programot, nem emelt díjjal. A célunk az, hogy minél több gyermek kezdhesse valódi sikerélményekkel az iskolát!

Eddig ilyen visszajelzéseket kaptunk a résztvevőktől:

Bence nemcsak nagyon élvezi a Csúcstámadás Programot, de mintha ki is cserélték volna őt. Korábban nem szeretett gyurmázni, rajzolni, most magától veszi elő a hozzávalókat, lelkesen csinálja akár a Brumi videókkal (ahogy ő hívja), akár anélkül. Sokszor kerül elő a logikai készlet is, amivel szintén önállóan eljátszik, számolgat, rakosgat… Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a programra, most már nem aggódunk a suli miatt.” F. Anna

Nekünk ikreink vannak, akiket nagyon nehéz hosszabban lefoglalni bármivel is. Ezért kicsit aggódtam, amikor megrendeltük a programot. Az vonzott benne, hogy nem kell nyomtatni, vagdosni és magyarázó videókat nézni a program használatához. Eddig nagyon elégedettek vagyunk. A kiscsajok szépen megülnek a videó előtt, és követik a feladatokat, láthatóan ügyesednek. Amit nagyon komoly fejlődésnek tartok, hogy 3 hét alatt stabilan megtanulták a jobb és bal oldal elválasztását és sokat ügyesedett a ceruzafogásuk is.” B. Bogi

Köszönjük a lehetőséget, mert nálunk a környéken nincs semmilyen iskola előkészítés itt egy Tolna megyei faluban (kérésre nem közöljük a falu nevét). Zalánka szépen gyakorol, nincs miatta semmi veszekedés, ő kéri, hogy hadd Brumizhasson. Egy apróság, hogy gyurmát kellett pluszban vennünk, mert azóta hogy elkezdte a programot rengeteget gyurmázik.” Horváthné L. Kati

Nincs vesztenivalód! Próbáld ki a Csúcstámadás Programot ingyenesen ezen a linken keresztül:

Csúcstámadás Próbavideó – CSÚCSTÁMADÁS Központ (csucstamadas.hu)