CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Csúcstámadás Program - otthoni iskola előkészítő

Egyedülálló Otthoni Iskolaelőkészítő Program:

 • élménypedagógia, játékos iskolaelőkészítés
 • egy éves hozzáférés 100 fejlesztő videóhoz
 • teljes Eszközkészlet
 • folyamatos konzultációs lehetőség

29.900 Ft

Termékleírás

100 alkalmas programunkkal felkészítjük gyermeked a sikeres iskolakezdésre!

A Csúcstámadás Program hazánkban egyedülálló lehetőség, amely segít gyermekednek elérni a teljes értelmi és érzelmi iskolaérettséget:

élménypedagógiával: fókuszban a finommotorika és az érzelmi intelligencia!

nappalitok kényelmében és biztonságában: rugalmas időbeosztással!

szülői közreműködés és erőltetés nélkül: Brumi mackóval, játékosan!

folyamatos konzultációs lehetőséggel és teljes rugalmassággal!

Ajándékul kapjátok a teljes Eszközkészletet a Programhoz.
(gyurmával, ceruzákkal, zsírkrétákkal, ollóval, logikai készlettel, ujjbábokkal, Tangram játékkal, egyedi fejlesztő táblával stb.)

A Csúcstámadás ezzel a programmal ötvözi a szülői erőltetés nélküli, színvonalas felkészítést az otthon biztonságávalTovábbá szülőként még kompetensebbé tesz gyermeked képességeinek fejlesztése terén. Hiszen ha a szülő is bekapcsolódik, megnézi a program videóit, beleivódik az a látásmód, hogyan lehet matematikai és anyanyelvi fejlesztő játékká varázsolni bármilyen közös játékot.

Minden szükséges eszközt mi nyújtunk a programhoz ajándékba! Neked pluszban csak egy-egy A4-es fehér lapot kell majd hozzátenned.

A Programhoz egy éves hozzáférést biztosítunk tárhelyünkön. A videók megállíthatók, újra és újra megnézhetők! Mindez fejlesztésenként csak 299 Ft-ért. A Program teljes ára megfelel más fejlesztő központok egyhavi díjának. Gondolj bele, itt egy teljes, egyéves programot kapsz ennyiért, amelyet rugalmas időbeosztással végezhet gyermeked, utazási idő, kényelmetlenség, kontaktszám és plusz költségek nélkül.

Miért a kedvező ár? Hogy minél több gyermek bekapcsolódhasson! Most, hogy az óvodák bezártak, különösen fotnos, hogy a gyerekek számára felkészítést biztosítsunk a sikeres iskolakezdésre.  Ez különösen nehéz munka mellett, testvérek mellett. Ez a Program 1005-ban leveszi a terhet a szülőről! A foglalkozásokhoz nem kell szülői részvétel, nem kell hozzá nyomtatni, betanulni a feladatokat, és az teljes eszközkészletet is összeállítottuk számotokra. Így nem kell külön beszereznetek a gyurmát, ollót, ragasztót stb.

Sok család küzd anyagi nehézségekkel a vírus gazdasági következményei miatt. Mi abban segítünk, amiben tudunk, áraink ezért kedvezőek. Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak gyermekei számára ingyenes csatlakozási lehetőséget ajándékoztunk. Nagycsaládosoknak 10% kedvezményt nyújtunk folyamatosan (ennek részleteiről emailben kérdezz bátran!). Az a célunk, hogy minden gyerkőc felkészülten kezdhesse az iskolát a körülmények ellenére!

Összesen 12 képességterületet fejlesztünk:

 1. Finommotorika (Eszköztárunkban minden hozzávalót megtalálsz majd, gyurmát, zseníliadrótot, pompomot, ceruzákat, ollót, csipeszt stb.)
 2. Logikai készségek (Ne félj, nem hagyjuk a végére! Az egész programot végigkíséri a logikai és matematikai készségek fejlesztése, hogy megelőzhessük a tanulási zavarokat és magabiztosan indulhasson a matek óra!)
 3. Mozgás és speciális ujjtornák (Meglepődsz majd, mennyit segítenek ezek a gyakorlatok!)
 4. Sorrendiség, azaz szerialitás (Alapvető készség, ami könnyen tanulható, viszont nélküle könnyen elbukható az iskolaérettségi vizsgálat! Játékosan magyarázunk, hogy minden “másképp gondolkodó” gyermek is ráérezzen.)
 5. Anyanyelvi készségek (Szövegértés, kornak megfelelő tájékozottság, fonetikai gyakorlatok, szótagolás… mindaz, ami a sikeres olvasás tanuláshoz elengedhetetlen!)
 6. Testséma, irányok (Másképp hogyan menne az olvasás és az írás balról jobbra?)
 7. Memória-fejlesztés (A rövid és középtávú memória fejlesztése segíti majd az iskolai információk eltárolását, a tanulás folyamatát. Mesékkel és mesék feldolgozásával fejlesztjük a verbális memóriát.)
 8. Idegrendszeri érés aktiválása (Ez az egyik legfontosabb teendő az iskolakezdés előtt!)
 9. Feladattartás és figyelem (Bátran ajánljuk a programot figyelemzavaros gyermekeknek is. Az egyes videók csak maximum 20 percesek, jól követhető struktúrában, tagoltan, változatos feladatokkal)
 10. Alapvető tájékozottság (Visszatérő kérdés az iskola érettségi vizsgálatokon, mert az alapvető tájékozottság fontos jele az érettségnek.)
 11. Érzelmi intelligencia (Mert az iskola nem csak a tanulásról szól! Beilleszkedni egy új közösségbe, új szabályok közé, nem lesz egyszerű! Segítünk, hogy gyermeked boldoguljon a suliban, ki tudja fejezni érzéseit, el merje mondani, ha valami bántja őt, ha problémája van stb.)
 12. Reziliencia és megküzdési stratégiák (Félelem, szorongás, folyton változó körülmények és élethelyzetek? A reziliencia a rugalmasság és alkalmazkodás képessége, amelyre gyermekeinknek is szüksége van, egyre inkább! Hatékony gyermekpszichológiai módszerekkel segítünk ebben.)

A program résztvevői számára folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk, hogy bármely felmerülő kérdésben segíthessünk.

Továbbá egyedülálló módon, mi szakszolgálatoknak is ezen az áron kínáljuk a programot, nem emelt díjjal. A célunk az, hogy minél több gyermek kezdhesse valódi sikerélményekkel az iskolát!

Eddig ilyen visszajelzéseket kaptunk a résztvevőktől:

Amint megkaptuk az Eszközkészletet, kisfiam teljesen iskolai lázba jött tőle, többször ki- és bepakolta, gyönyörködött benne! Köszönjük!” D. Andi

Bence nemcsak nagyon élvezi a Csúcstámadás Programot, de mintha ki is cserélték volna őt. Korábban nem szeretett gyurmázni, rajzolni, most magától veszi elő a hozzávalókat, lelkesen csinálja akár a Brumi videókkal (ahogy ő hívja), akár anélkül. Sokszor kerül elő a logikai készlet is, amivel szintén önállóan eljátszik, számolgat, rakosgat… Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a programra, most már nem aggódunk a suli miatt.” F. Anna

Nekünk ikreink vannak, akiket nagyon nehéz hosszabban lefoglalni bármivel is. Ezért kicsit aggódtam, amikor megrendeltük a programot. Az vonzott benne, hogy nem kell nyomtatni, vagdosni és magyarázó videókat nézni a program használatához. Eddig nagyon elégedettek vagyunk. A kiscsajok szépen megülnek a videó előtt, és követik a feladatokat, láthatóan ügyesednek. Amit nagyon komoly fejlődésnek tartok, hogy 3 hét alatt stabilan megtanulták a jobb és bal oldal elválasztását és sokat ügyesedett a ceruzafogásuk is.” B. Bogi

Köszönjük a lehetőséget, mert nálunk a környéken nincs semmilyen iskola előkészítés itt egy Tolna megyei faluban (kérésre nem közöljük a falu nevét). Zalánka szépen gyakorol, nincs miatta semmi veszekedés, ő kéri, hogy hadd Brumizhasson. Egy apróság, hogy gyurmát kellett pluszban vennünk, mert azóta hogy elkezdte a programot rengeteget gyurmázik.” Horváthné L. Kati

Rendeld meg most, akciónkban az Eszközkészletet ajándékba adjuk hozzá, itt csak a házhozszállítás vagy Foxpost automatába való kézbesítés költsége a tied. Amennyiben nem kéred az Eszközkészletet, PDF formátumban megküldjük, a boltban nem kapható hozzávalókat. 

Megrendeléskor kérjük, hogy add meg a kosárnál, a megjegyzések rovatban gyermeked nevét, hogy fiús ill. lányos színű/mintájú eszközöket küldhessünk az Eszközkészletben.

Külföldi vevőinknek két lehetőséget is ajánlunk:

 • vagy: a ti költségetek a szállítás, a mienk az Eszközkészlet tartalma;
 • vagy: megküldjük a listát az Eszközkészlet boltban beszerezhető tartalmáról, valamint PDF-ben a saját fejlesztésű tartalmakat, amiket boltban nem lehet megvenni hozzá; így nincs szállítási költség!

Mit tartalmaz a vételár?

 • 100 fejlesztő videóhoz való egy éves hozzáférést (minden videót többször megnézhettek, megállíthattok, visszatekerhettek, ismételhettek), összesen több mint 300-féle tevékenységgel. Több mint 26 órányi anyag! Ha gyermeked kiscsoportos foglalkozáson 5000 Ft/60 perc áron vehet részt, akkor ennyivel számolva 26*5000 Ft=130 000 Ft feletti  értékben
 • teljes Eszközkészlet 2990 Ft értékben, hogy ne nektek kelljen beszerezni a kézműves és más hozzávalókat! (gyurmakészlet, ceruzák, zsírkréták, olló, ragasztó, logikai készlet, Tangram játék…)
 • folyamatos konzultációs lehetőség emailben (Bármilyen kapcsolódó kérdéssel bátran kereshettek minket!) – ezt nem is lehet forintosítani 🙂 – a konzultációs díjak sok-sok ezerbe kerülhetnek!

Mindez most 132 990 Ft helyett mindössze 29 900 Ft-ért vásárolható meg. Megéri, nemde?