CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Csúcstámadás Program és Szöcskehopp Tornaprogram

Teljeskörű felkészülés:

iskolaelőkészítő program és nagymozgásos fejlesztés együtt!

 • egy éves hozzáférés,
 • saját időbeosztásos haladás
 • otthonról (kényelmesen és biztonságosan).

34.900 Ft 32.900 Ft

Termékleírás

Melyik program mit tartalmaz?

A Csúcstámadás Programról:

Ez egyben 100 alkalom sikerélményre, kézműveskedésre, mesehallgatásra, játékos fejlődésre egyéni tempóban. A teljes iskolaérettség felé segítő, képességfejlesztő programunk nagy hangsúlyt fektet a finom-motorikai, logikai, anyanyelvi, idegrendszeri, érzelmi intelligencia és reziliencia fejlesztésre!

Gyermeked együtt csinálja majd velünk a 100 db 15-20 perces videót. Nincs szükség szülői közreműködésre!  A videókban élőben, közelről mutatjuk a feladatokat (telefonnal, tablettel, számítógéppel és okos TV-vel is használható!). Gyermeked így velünk és Brumi mackóval kézműveskedik (gyurmázik, ollót használ…), ujjtornázik, mesét hallgat és értelmez… A feladatokat néhány másodperces mackós animáció vezeti fel és zárja le, segítve a figyelem fenntartását, dicsérve a résztvevő gyermeket. A Csúcstámadás ezzel a programmal ötvözi a szülői erőltetés nélküli, színvonalas felkészítést az otthon biztonságával. Továbbá szülőként még kompetensebbé tesz gyermeked képességeinek fejlesztése terén. Hiszen ha a szülő is bekapcsolódik, megnézi a program videóit, beleivódik az a látásmód, hogyan lehet matematikai és anyanyelvi fejlesztő játékká varázsolni bármilyen közös játékot.

A Programhoz egy névreszóló eszközkészletet is adunk számtalan hozzávalóval: gyurmakészlet, ceruzák, zsírkréták, Tangram játék, logikai készlet, olló, radír, ragasztó, pomponok, zseníliadrót, csipesz, ujjbábok… szülinapi ajándékként egy nagyszerű mesekönyvvel, Limpimpi mesél a barátságról címmel!

A Programhoz egy éves hozzáférést biztosítunk tárhelyünkön. A videók megállíthatók, újra és újra megnézhetők! Mindez fejlesztésenként csak 299 Ft-ért. A Program teljes ára megfelel más fejlesztő központok egyhavi díjának. Gondolj bele, itt egy 10 hónapos programot kapsz, amelyet rugalmas időbeosztással végezhet gyermeked, utazási idő, kényelmetlenség, kontaktszám és plusz költségek nélkül.

Összesen 12 képességterületet fejlesztünk:

 1. Finommotorika(Eszköztárunkban minden hozzávalót megtalálsz majd, gyurmát, zseníliadrótot, pompomot, ceruzákat, ollót, csipeszt stb.)
 2. Logikai készségek (Ne félj, nem hagyjuk a végére! Az egész programot végigkíséri a logikai és matematikai készségek fejlesztése, hogy megelőzhessük a tanulási zavarokat és magabiztosan indulhasson a matek óra!)
 3. Mozgás és speciális ujjtornák (Meglepődsz majd, mennyit segítenek ezek a gyakorlatok!)
 4. Sorrendiség, azaz szerialitás (Alapvető készség, ami könnyen tanulható, viszont nélküle könnyen elbukható az iskolaérettségi vizsgálat! Játékosan magyarázunk, hogy minden “másképp gondolkodó” gyermek is ráérezzen.)
 5. Anyanyelvi készségek (Szövegértés, kornak megfelelő tájékozottság, fonetikai gyakorlatok, szótagolás… mindaz, ami a sikeres olvasás tanuláshoz elengedhetetlen!)
 6. Testséma, irányok (Másképp hogyan menne az olvasás és az írás balról jobbra?)
 7. Memória-fejlesztés (A rövid és középtávú memória fejlesztése segíti majd az iskolai információk eltárolását, a tanulás folyamatát. Mesékkel és mesék feldolgozásával fejlesztjük a verbális memóriát.)
 8. Idegrendszeri érés aktiválása (Ez az egyik legfontosabb teendő az iskolakezdés előtt!)
 9. Feladattartás és figyelem(Bátran ajánljuk a programot figyelemzavaros gyermekeknek is. Az egyes videók csak maximum 20 percesek, jól követhető struktúrában, tagoltan, változatos feladatokkal)
 10. Alapvető tájékozottság (Visszatérő kérdés az iskola érettségi vizsgálatokon, mert az alapvető tájékozottság fontos jele az érettségnek.)
 11. Érzelmi intelligencia (Mert az iskola nem csak a tanulásról szól! Beilleszkedni egy új közösségbe, új szabályok közé, nem lesz egyszerű! Segítünk, hogy gyermeked boldoguljon a suliban, ki tudja fejezni érzéseit, el merje mondani, ha valami bántja őt, ha problémája van stb.)
 12. Reziliencia és megküzdési stratégiák(Félelem, szorongás, folyton változó körülmények és élethelyzetek? A reziliencia a rugalmasság és alkalmazkodás képessége, amelyre gyermekeinknek is szüksége van, egyre inkább! Hatékony gyermekpszichológiai módszerekkel segítünk ebben. – Mennyivel jobb megelőzni a szorongást, mint később pszichológushoz járni.)

Rendeld meg most, mert akciónkban az Eszközkészletet ajándékba adjuk hozzá, csak a házhozszállítás vagy Foxpost automatás átvétel költsége terhel. (Amennyiben nem kéred az Eszközkészletet, PDF formátumban megküldjük, amit boltban nem kapsz meg hozzávalóként.) Az Eszközkészlet több eleme az iskolában is használható lesz majd. Nagy előny, hogy ezekkel előre megbarátkozik gyermeked, így minden kapcsolódó feladat könnyebben megy majd neki a suliban.

A megrendeléskor kérjük, hogy add meg a kosárnál – a megjegyzések rovatban – gyermeked nevét, ha névreszóló dobozt kértek!

Külföldi vevőinknek két lehetőséget is ajánlunk:

 • vagy: a ti költségetek a szállítás, a mienk az Eszközkészlet tartalma;
 • vagy: megküldjük a listát az Eszközkészlet boltban beszerezhető tartalmáról, valamint PDF-ben a saját fejlesztésű tartalmakat, amiket boltban nem lehet megvenni hozzá; így nincs szállítási költség.

A Szöcskehopp Programról:

Örökmozgó ovisok tornaprogramja! 10 kihívás, több mint 150-féle fejlesztő mozgás rengeteg játékkal, videókkal és keretmesékkel. 

A Csúcstámadás Központ alapkoncepciója, hogy a fejlesztést bízzátok hozzáértő, harmadik félre, és ez a mi módszerünkkel otthonról is megoldható.  Nálunk a videók a gyerekeknek szólnak, azaz ti, kedves szülők, hátradőlhettek, szusszanhattok alatta. Programunkat 4-től 8 éves korig ajánljuk, ez a korosztály kreativitásával és beleélő képességével szívesen bekapcsolódik mesés tornáinkba.

10 kihíváson át újabb és újabb tornázással fejlesztjük és fárasztjuk gyerkőcödet. Egy-egy videónk 15 perces, idegesítő aláfestő zene nélkül! Minden torna egy-egy mesére épül, gyermekednek biztosan lesznek kedvencei, amiket újra és újra el szeretne majd tornázni! A tornák összesen több mint 150-féle mozgáselemből épülnek fel, változatos, játékos formában. Ezek listáját is megosztjuk veletek! A mozgás közben fejlődik a figyelme, feladattudata, emlékezőképessége, képzelőereje is.

Kiemelt hangsúllyal kezeljük

 • az idegrendszeri fejlődés segítését,
 • a testtudat kialakítását,
 • az irányok megtanulását,
 • a lábfejtornát, a lúdtalp megelőzésére
 • és a jókedvet!

Különlegesebb eszközök nem szükségesek (csak papírzsebkendő, kis törülköző és hasonlók kellenek majd). Sőt, a kanapépárnákat sem tesszük tönkre. Sima, hétköznapi szőnyegen végezhető a teljes program.

A program megvásárlásával egy éves hozzáférést veszel gyermekednek tornavideóinkhoz, nagyon megéri a több mint 150-féle mozgásformáért és aktív kikapcsolódásért! Minden borús, esős napra megvan a program!

A két program nagyszerűen kiegészíti egymást, és segít a teljes felkészülésben a sikeres iskolakezdésre! Nagycsaládosoknak 10% kedvezményt biztosítunk!