CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT: élmény + pedagógia

iskolaelőkészítés, fejlesztés, tehetséggondozás

Küldetésünk

iskola iskolai óvoda óvodás

Egy olyan világot szeretnénk,

ahol minden gyermek szeretetteljes, elfogadó környezetben fejlődhet,
hogy kibontakoztathassa egyéni érzelmi és értelmi kompetenciáit.

A Csúcstámadás  egyedülálló Mindful Gym
fejlesztő és tehetséggondozó módszer
ével,
játékosan, vidáman fordul a gyermekekhez,
így szeretve és elfogadva érve el a lehető legjobb eredményt.

otthoni iskola előkészítő skillo

 Hisszük, hogy a jövő generációra

fontos feladatok várnak egy igazságosabb és fenntarthatóbb
világ   kialakításában, amelyben
a ma gyermekeinek értelmi és érzelmi fejlesztése kulcsfontosságú.

A fejlesztés és tehetséggondozás része a kötődés,
az elfogadás és a szeretve nevelés.
A gyermekek számára az aranyszabályt adjuk át iránymutatónak, hogy: ”Tedd azt a másikkal, amit szeretnél, ha veled is tenne.” 

iskola előkészítés XII. kerület

Alapelvünk, hogy segítünk, ahol tudunk.

Minden gyermeknek lehetőséget teremtünk arra, hogy egyéni tempójában haladjon, fejlődjön. Feltárjuk és bemutatjuk az erősségeket, amikre építhetünk, közben figyelve a gyengeségekre, amiken közösen javíthatunk.

A foglalkozások egyéni és kiscsoportos formában történnek. A vírushelyzet miatt online programokat indítottunk, amelyhez bárhonnan könnyen csatlakozhattok!

 

Visszajelzések

A Csúcstámadás Programban résztvevő családoktól ilyen visszajelzéseket kaptunk:

“Bence nemcsak nagyon élvezi a Csúcstámadás Programot, de mintha ki is cserélték volna őt.
Korábban nem szeretett gyurmázni, rajzolni, most magától veszi elő a hozzávalókat, lelkesen csinálja a feladatokat a Brumi videókkal (ahogy ő hívja). Sokszor kerül elő a logikai készlet is, amivel szintén önállóan eljátszik, számolgat, rakosgat…

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a programra, most már nem aggódunk a suli miatt.

F. Anna

Debrecen

“Nekünk ikreink vannak, akiket nagyon nehéz hosszabban lefoglalni bármivel is. Ezért kicsit aggódtam, amikor megrendeltük a programot. Az vonzott benne, hogy nem kell nyomtatni, vagdosni és magyarázó videókat nézni a program használatához. Eddig nagyon elégedettek vagyunk.
A kiscsajok szépen megülnek a videó előtt, és követik a feladatokat, láthatóan ügyesednek. Amit nagyon komoly fejlődésnek tartok, hogy 3 hét alatt stabilan megtanulták a jobb és bal oldal elválasztását és sokat ügyesedett a ceruzafogásuk is.”

B. Boglárka

Érd

“Karanténba került az oviscsoport 10 napra, és én megijedtem. Mivel fogjuk tölteni ezt a tíz napot? Hogyan foglaljam le Lujzit mindennap?
Aztán egy ovistárstól hallottunk a Csúcstámadás Programról. Megrendeltük, az Eszközkészletet két nap múlva meg is kaptuk! Egyből elkezdtük a programot.
Lujzi nagyon élvezi. Nemcsak végigcsinálja a feladatokat, de utána is a tanultak alapján játszik tovább a logikai készlettel, gyurmával, zsírkrétákkal. Egyszer elcsíptem, ahogy a plüsseinek ujjtornát tanított, mint egy született tanító néni vagy óvónéni!

Hálás vagyok a programért, és nagyon tetszik a Csúcstámadás Központ értékközpontú, gyerekbarát szemlélete. Megrendeltük az Adventi Meséket is, a Meseklubot is, "faljuk" a meséiket, ilyet nem találni sehol máshol!”

N. Petra

Budapest​

iskolaelőkészítő program tanmenet feladatok tanfolyam csúcstámadás

iskola előkészítő brumisuli csúcstámadásSzolidaritás és fenntarthatóság?

Mindannyiuk feladata. Mi is keressük, hogyan tehetünk egy-egy újabb lépést egy szolidárisabb és fenntarthatóbb világ felé.

Most itt tartunk:

  • Játékaink tartósak, kiváló minőségűek, hogy sokáig, boldogan játszhassatok velük;
  • Csomagolásaink környezetbarátok, felesleges kémiai terhelést okozó festék színezékek nélkül. A szállításhoz használt dobozaink újrahasznosítottak;
  • Fejlesztő társasjátékainkat – amikor már kinőttétek – készek vagyunk visszavásárolni tőled. Amennyiben hiánytalanul megvannak a belső tartalmak (akár a játék doboza nélkül is) személyes átvétellel visszavásároljuk a játékokat darabját 500 Ft-ért. Hiány esetén is átveszünk, de ellenérték nélkül, hiszen ekkor nekünk kell a hiányzó elemeket utángyártanunk. A visszavásárolt játékokat rászoruló gyermekeknek, tanodáknak, vidéki óvodáknak juttatjuk el ingyenesen.Iskola előkészítő programunkba az Országos Mentőszolgálat munkatársainak gyermekei ingyenesen kapcsolódhattak be. Így országszerte negyven mentős-gyermeknek segítünk ingyen a könnyed átmenetben az óvodából az iskolába.

További ötleted volna?

Nagyon örülünk! Kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@csucstamadas.hu emailcímen.