CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Küldetésünk

iskola óvoda foglalkozás fejlesztés

A digitális oktatás ideje 

emberpróbáló időszak volt. Ekkor dolgoztuk ki a Csúcstámadás és a Szöcskehopp Programot pedagógus, óvónő, mozgás- és táncterapeuta bevonásával.  Ez a program segítség lehet minden nagycsoportos ovisnak, bárhol is él az országban vagy határainkon kívül.

Kész vagyunk ezzel a nagy munkával, 110 fejlesztő videó elkészítésével és a hozzáférési rendszer biztonságos kialakításával. Digitális programjaink sikerrel működnek. 

csúcstámadás agyutazás fejlesztő társasjátéklogikai társasjáték éhes tapsifülescsúcstámadás fejlesztő társasjáték cirkusz matematikusz

csúcstámadás társasjáték

Készültek otthoni és iskolai napközik számára is hasznos fejlesztő játékaink. 

Megjelentek mesekönyveink. 

Újabb fába vágtuk a fejszét – a könyvek terén.

Novemberben megjelenik az Örömhírünk, amely egy hiánypótló kiadvány a magyar könyvpiacon. Családoknak szól, segít abban, hogy a hit átadása ne ragadjon le a Miatyánk megtanításánál, a hit megélése ne szorítkozzon a vasárnapi szentmisére. A könyv egy induló könyvsorozat részeként végigveszi a 2022-es (C év) január- március közti időszak napi evangéliumait, mindhez gyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek szóló elmélkedést és beszélgetésindító kérdéseket megfogalmazva.

Minden katolikus család számára ajánljuk, de hasznos kiadvány lehet hitoktatók számára is!

napi evangélium olvasása gyerekekkel 

iskola előkészítő brumisuli csúcstámadásSzolidaritás és fenntarthatóság?

Mindannyiuk feladata. Mi is keressük, hogyan tehetünk egy-egy újabb lépést egy szolidárisabb és fenntarthatóbb világ felé.

Most itt tartunk:

  • Játékaink tartósak, kiváló minőségűek, hogy sokáig, boldogan játszhassatok velük;
  • Csomagolásaink környezetbarátok, felesleges kémiai terhelést okozó festék színezékek nélkül. A szállításhoz használt dobozaink újrahasznosítottak;
  • Fejlesztő társasjátékainkat – amikor már kinőttétek – készek vagyunk visszavásárolni tőled. Amennyiben hiánytalanul megvannak a belső tartalmak (akár a játék doboza nélkül is) személyes átvétellel visszavásároljuk a játékokat darabját 500 Ft-ért. Hiány esetén is átveszünk, de ellenérték nélkül, hiszen ekkor nekünk kell a hiányzó elemeket utángyártanunk. A visszavásárolt játékokat rászoruló gyermekeknek, tanodáknak, vidéki óvodáknak juttatjuk el ingyenesen.Iskola előkészítő programunkba az Országos Mentőszolgálat munkatársainak gyermekei ingyenesen kapcsolódhattak be. Így országszerte negyven mentős-gyermeknek segítünk ingyen a könnyed átmenetben az óvodából az iskolába.

További ötleted volna?

Nagyon örülünk! Kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@csucstamadas.hu emailcímen.