CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Mi vár gyermekemre?

iskola előkészítő tanfolyam

A tanuláshoz való viszonyt erősen meghatározza az első iskolai tanév élménye, a sikerélmények vagy kudarcok száma, a tanító néni dicsérete vagy dorgálása.

Számíthatunk arra, hogy később egy életen át tanulni kell majd gyermekünknek. Mire ő felnő, addigra ma még ismeretlen iparágak és foglalkozások alakulnak ki. A változások egyre gyorsabbak lesznek, amikhez tanulás nélkül nem lehetséges alkalmazkodni. Az egyszerűbb munkákat robotok végzik majd el. Gyermekünknek erős anyanyelvi, logikai készségekre, érzelmi intelligenciára lesz szüksége ahhoz, hogy a folyamatosan változó világban boldoguljon. Ha azonban nem szereti meg a tanulást, ez nagyon nehéz lesz számára egy életen át.

Miközben ezt észben tartjuk, szeretnénk gyermekünk felhőtlen gyermekkorát is megőrizni. Ez szinte reménytelen vágynak tűnik a COVID okozta szorongás és bizonytalanság miatt.

Mindkét területen segítségedre lehet a Csúcstámadás Program.

Segítünk gyermekednek, hogy kudarcmentesen, erős anyanyelvi és logikai alapokkal kezdje meg az iskolát. Így az első tanulással kapcsolatos élményei pozitívak lesznek, erősödik az önértékelése, önbizalma, előbb tud majd önállóan tanulni. Mindeközben szorongásoldó és képzeletreptető mesékkel segítünk túljutni a “karantén-traumán” fejlesztve az érzelmi intelligenciát is.

Most érdemes csatlakoznotok, hiszen ajándékba adjuk

– a teljes eszközkészletet (gyurmakészlet, ceruzák, zsírkréták, olló, ragasztó, logikai készlet …)

– egy nagybetűs mesekönyvet, ami majd első olvasnivalónak is kiváló lehet.

10%-os kedvezménykuponod március 15-éig aktív: Csucstamadok

Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: print
Print
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn