CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT:
értékalapú élmény + pedagógia

könyvek, társasjátékok, iskolaelőkészítés

Csúcstámadás Tehetséggondozó- és Fejlesztő Központ

Ügyvezető: dr. Badacsonyiné Solt Éva Vilma

Címünk: 1123 Budapest, Alkotás út 37. I. em. 6.

Telefon: 06-30-599-2063

Email: info@csucstamadas.hu

Iskola előkészítő, fejlesztő, tehetséggondozó és Lego robotika foglalkozások I., II., V., XI., XII. kerületi vagy délbudai agglomerációból érkező gyerekeknek jól megközelíthető helyen.

Már elérhető 100 alkalmas, komplex, otthoni iskola előkészítő programunk is, amelyre itt regisztrálhatsz: https://www.csucstamadas.hu/digitalis/

A Mindpeak Gym Program

ötvözi az értelmi és érzelmi intelligencia fejlesztését,

a két agyféltekének összehangolását és párhuzamos fejlesztését,

élménypedagógiai módszerekkel és mozgással ötvözi a tanulást.

Ezzel a hatékony módszerrel az új ismeret vagy készség könnyebben rögzül a gyermekekben. A program és a hozzá kapcsolódó fejlesztő torna mentes vallási tartalmaktól. Középpontba a gyermek testi-szellemi-lelki fejlődését helyezzük, amelyhez hagyományos értékrenden alapuló elveket alkalmazunk. Célunk a gyerekek számára egy céltudatos, szolidáris, kooperatív és asszertív magatartás elsajátítása. Szeretnénk a gyermekekben rejlő készségeket és képességeket úgy fejleszteni, hogy örömük teljen benne és ezekkel javára váljanak a környezetüknek is. Iskola előkészítőnk a teljes értelmi és érzelmi iskola érettséget lefedő, komplex fejlesztő program, amely a Mindpeak Gym módszerrel éri el kimagasló eredményeit.

Várjuk fejlesztő, tehetséggondozó és iskola előkészítő foglalkozásainkon gyermekét Budapest központjában, a XII. kerületben. Központunk jól megközelíthető az I., II., V. és XI. kerületből is!

Részletek: https://www.csucstamadas.hu/foglalkozasok-es-arak/

 

Küldetésünk

Egy olyan világot szeretnénk, ahol

minden gyermek szeretetteljes, elfogadó környezetben fejlődhet, hogy kibontakoztathassa egyéni érzelmi és értelmi kompetenciáit. A Csúcstámadásnál mi az  egyedülálló Mindpeak Gym fejlesztő és tehetséggondozó módszerrel, játékos élménypedagógiával fordulunk a gyermekekhez, így szeretve és elfogadva érve el a lehető legjobb eredményt. Ezt a módszert használjuk személyes és digitálisan instruált programunkban egyaránt.

Hisszük, hogy a jövõ generációra

fontos feladatok várnak egy igazságosabb és fenntarthatóbb világ kialakításában, amelyben  a ma gyermekeinek értelmi és érzelmi fejlesztése kulcsfontosságú. A fejlesztés és tehetséggondozás része a kötődés, az elfogadás és a szeretve nevelés. A gyermekek számára az aranyszabályt adjuk át iránymutatónak, hogy:
”Tedd azt a másikkal, amit szeretnél, ha veled is tenne.” Kiemelten foglalkozunk az érzelmi fejlesztéssel, különös tekintettel a rezilienciára, érzelmi rugalmasságra és tűrőképességre. Nagyon fontosnak tekintjük a megküzdési stratégiákat, amelyek segítik a gyermekek hétköznapjait otthon és az iskolában egyaránt.

Alapelvünk, hogy segítünk, ahol tudunk.

Minden gyermeknek lehetőséget teremtünk arra, hogy egyéni tempójában haladjon, fejlődjön. Feltárjuk és bemutatjuk az erősségeket, amikre építhetünk, közben figyelve a gyengeségekre, amiken közösen javíthatunk.

Az iskola előkészítő, tehetséggondozó és fejlesztő foglalkozások egyéni és kiscsoportos formában történnek, Budapest központjában, a XII. kerületi Alkotás úton. Foglalkozásainkról tájékozódhatsz a https://www.csucstamadas.hu/foglalkozasok-es-arak/ oldalon.

Már elérhető 100 alkalmas, komplex, otthoni iskola előkészítő programunk, amelyre a https://www.csucstamadas.hu/digitalis/ oldalunkon regisztrálhatsz!

iskolaelőkészítő program tanmenet feladatok tanfolyam csúcstámadás

Várunk szeretettel http://pasaret.ofm.hu/