CSÚCSTÁMADÁS GYEREKKÖZPONT: élmény + pedagógia

iskolaelőkészítés, fejlesztés, tehetséggondozás

Csúcstámadás Gyerekközpont

iskola előkészítés és tehetséggondozás
Tanterem iskola előkészítő, robotika és tehetséggondozó foglalkozásokhoz a Csúcstámadás Alkotás úti központunkban
(XII. kerület)
preschool development centre
Tornaterem fejlesztő torna foglalkozásokhoz a Csúcstámadás Alkotás úti központjában
(XII. kerület)
iskola előkészítés, fejlesztés és tehetséggondozás
Tanterem iskola előkészítő, robotika és tehetséggondozó foglalkozásokhoz a Csúcstámadás Alkotás úti központjában
(XII. kerület)

Csúcstámadás Központunk a XII. kerületben várja az óvodás és kisiskolás gyermekeket fejlesztő foglalkozásainkon. Iskola előkészítő, fejlesztő torna, tehetséggondozó klub, Lego robot programozás!

Nagycsaládosoknak (NOE tagkártyával) és Hegyvidék Kártyával rendelkezőknek kedvezményeket tudunk biztosítani! Központunk az Alkotás úton található, jól megközelíthető az I., II., V., XI. és XII. kerületből is. http://pasaret.ofm.hu/

A Mindpeak Gym Program ötvözi az értelmi és érzelmi intelligencia fejlesztését, a két agyféltekének összehangolását és párhuzamos fejlesztését,  élménypedagógiai módszerekkel és mozgással ötvözi a tanulást. Ezzel a hatékony módszerrel az új ismeret vagy készség könnyebben rögzül a gyermekekben. www.knowbelly.com

Középpontba a gyermek testi-szellemi-lelki fejlődését helyezzük, amelyhez hagyományos értékrenden alapuló elveket alkalmazunk. Célunk a gyerekek számára egy céltudatos, szolidáris, kooperatív és asszertív magatartás elsajátítása. Szeretnénk a gyermekekben rejlő készségeket és képességeket úgy fejleszteni, hogy örömük teljen benne és ezekkel javára váljanak környezetüknek is. 

Várunk otthoni iskolaelőkészítő programunkkal! 100 alkalmas, komplex iskola előkészítő programunkban segíti a felkészülést a sikeres iskolakezdésre! A Csúcstámadás Program részletei itt! 

iskolaelőkészítő program óvoda iskola gyerek áthidaló skillo fejlesztő program